Visszaélés Bejelentés

A Visszaélés Bejelentési rendszerben jogellenes vagy jogellenesnek feltételezett cselekményre vagy mulasztásra, illetve egyéb visszaélésre vonatkozó információt lehet bejelenteni.
 

Bejelentést tenni a Viszaélés Bejelentés a Visszaélés-bejelentési rendszer Működtetésének Szabályzata szerint lehetséges

Írásban:
  • postai úton:    8900 Zalaegerszeg, Deák Ferenc tér 3./C.

  • e-mailben:      visszaelesbejelentes@ikonkft.hu

Szóban: 

  • személyesen az előre egyeztetett időpontban

        Tel.:     +36 30/ 290-3429 (időpont egyeztetésre)

        cím:     890 Zalaegerszeg, Deák Ferenc tér 3./C.

A bejelentésekkel foglalkozó kijelölt személy:  Csapó Andrea szakmai vezető

 

Kérjük a "Bejelentőlap a visszaélés bejelentéséhez" nyomtatvány használatát

Valamennyi  bejelentésről feljegyzést készítünk, amelynek egy példányát hivatalosan megküldjük ügyfelünk részére, amennyiben nem anonim a bejelentés.

 

Bár lehetőség van az anonim bejelentésre, de javasoljuk hogy ne maradjon névtelen, annak érdekében, hogy megkönnyítsék később az információcserét.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben névtelen bejelentést tesz, abban az esetben a nem köteles a foglalkoztató vizsgálatot indítani!

Névtelen bejelentés esetén, kérjük a személyes adatai helyére írja az „anonim” szót. Továbbá kérjük, hogy "anonimizált" vagy "személytelen" e-mail címet adjon meg az elérhetőségeként, amelyből nem lehet következtetni a kilétére. Tekintettel arra, hogy meg kell adnia azokat az információkat, amelyek lehetővé teszik az információcserét.

AdatkezelésiTájékoztató VisszaélésBejelentési rendszerről.pdf (990,7 kB)

Keresés

Elérhetőség

IKON Biztosítási Alkusz Kft. 8900 Zalaegerszeg
Deák Ferenc tér 3./C.
+36 92 630 - 022
+36 30 290 - 3429